Stravovanie zamestnancov je zabezpečené vo Vrábľoch prostredníctvom externého dodávateľa priamo v areále podniku. Spôsob stravovania je podobný ako v reštaurácii, jedlo si zamestnanci nemusia objednávať, platenie je bezhotovostné cez účet zamestnanca . V súčasnosti sa varia teplé jedlá pre všetky pracovné zmeny .O stravovanie v nočných zmenách a víkendových zmenách však nie je veľký záujem, preto sa zamestnancom poskytuje chladená strava z automatu, ktorú si môžu ohriať v mikrovlnke. Ponuka jedál býva pomerne pestrá a to najmä obedové menu.
Podáva sa :
- polievka 2 druhy
- hlavné jedlo (2xmäsité)
- hlavné jedlo-bezmäsité
- príloha - zeleninové šaláty
- zeleninový tanier
- azia wok (pasta bar)
Večera sa podáva v skladbe :
- polievka,
- hlavné jedlo,
- príloha - zeleninové šaláty
Predávané sú zároveň bagety, cukrovinky, nápoje a rôzne sladkosti. Jedálny lístok býva vypracovaný vždy v predchádzajúcom týždni a býva zverejnený v elektronickej podobe na intranete a na výveskách.
Kontrolu stravovania vykonáva Stravovacia komisia, v ktorej majú odbory svoje zastúpenie. Zamestnanci môžu podávať návrhy a pripomienky k stravovaniu komisii aj cestou schránky vo vestibule jedálne. /lp/
/článok bol aktualizovaný 27.7.2017/
Náhľad fotografií zo zložky Závodná reštaurácia